Aparat foto digital Nikon COOLPIX L610

Aparat foto digital Nikon COOLPIX L610

Un aparat foto compact usor de utilizat si inteligent, COOLPIX L610 cu zoom optic de 14x surprinde perfect momentele magice.
De la cadre de sarbatoare cu unghi larg si prim-planuri cu familia si prietenii la prim-planuri extraordinare cu obiecte aflate la distanta, obiectivul NIKKOR impresionant si senzorul de imagine CMOS de 16 megapixeli cu iluminare din fundal se combina pentru a asigura imagini clare, in culori naturale, chiar si cand fotografiati in lumina scazuta.
Tehnologiile inteligente Nikon, precum reducere mecanica a vibratiilor, pastreaza imaginile si filmele clare. Selectorul automat scena va asigura ca veti surprinde fotografii frumoase in orice situatie.

Obiectiv NIKKOR cu unghi larg cu zoom optic de 14x (25 – 350 mm): bucurati-va de claritate si culoare superioare in toate fotografiile si filmele, gratie tehnologiilor Nikon avansate in domeniul obiectivelor.

Mod macro realizati prim-planuri extraordinare in modul macro. Focalizeaza de la infinit pana la o apropiere de 1 cm.

Panorama facila 360°/180°: miscati aparatul foto vertical sau orizontal pentru a crea panorame dinamice.

Mod de fotografiere 3D: realizati o imagine 3D care poate fi redata pe televizoare si computere compatibile 3D.

Senzor CMOS de 16 MP cu iluminare din fundal: senzorul de imagine extrem de sensibil face ca fiecare pixel sa primeasca mai multa lumina pentru a asigura imagini clare in orice lumina.

19 moduri scena: surprindeti fotografii extraordinare prin selectarea modului potrivit situatiei de fotografiere. Sau fotografiati in Modul automat facil si lasati Selectorul automat scena sa selecteze modul scena optim pentru dumneavoastra.

Mod automat facil cu Sistem de control inteligent AF: aparatul foto selecteaza automat cea mai buna metoda de focalizare pentru rezultate clare, indiferent care este subiectul si unde este pozitionat in cadru.

Anti-incetosare. Sensibilitatea ridicata la lumina ISO (pana la 3200) pentru imagini clare in lumina scazuta. Functia de detectie a miscarii compenseaza miscarea aparatului foto si a subiectului. Modul Peisaj de noapte va permite sa realizati imagini clare in lumina scazuta.

Meniu retusare: imbunatatiti fotografiile in aparatul foto cu o serie de filtre si efecte. Include optiuni precum Culoare selectiva, care converteste imaginea in monocromie si adauga o pata de culoare dupa dorinta, si Filtru stea, care adauga efect de stele obiectelor luminoase.

Inregistrare film Full HD (1080p): inregistrati actiunea cu sunet stereo. Un buton pentru inregistrare video faciliteaza pornirea inregistrarii.

Ecran LCD de 7.5 cm (3.0 inci) cu 460.000 de puncte: bucurati-va de fotografii si filme distractive, in interior si in exterior, gratie monitorului LCD cu unghi larg de vizualizare, strat antireflexii si functie de ajustare a luminozitatii.

Sistem mecanic de reducere a vibratiilor (VR): surprindeti imagini si filme fara imagini miscate gratie sistemului automat de reducere a vibratiilor de la Nikon, care contracareaza in timp real efectele miscarii aparatului foto.

Baterii AA: aparatul foto este alimentat de doua baterii AA, care sunt disponibile oriunde in lume.

Sistemul de procesare a imaginii EXPEED C2 ofera functii avansate de inregistrare filme, performanta la sensibilitate ridicata si calitate maxima a imaginii.

Transfer fara fir: compatibil cu carduri Eye-Fi X2 (sau versiune ulterioara). Transferati fotografiile digitale (in format JPEG) direct pe telefon sau pe computer, apoi conectati-va la Internet pentru a va bucura de serviciul Nikon de impartasire a fotografiilor, my Picturetown.

Similar Posts
Nikon COOLPIX S3500
Nikon COOLPIX S3500
Am cumparat acest produs de pe eMag, am fost foarte multumit atat de produsul in sine, cat si de serviciile...
Fujifilm FinePix F770EXR, 16MP, Champagne Gold
Fujifilm FinePix F770EXR, 16MP, Champagne Gold
Imagini stabileFotografiile surprinse cu zoom mare sufera de neclaritate datorat tremurului camerei si miscarii subiectului, insa  FinePix F770EXR cu tehnologia...
Aparat foto digital Samsung ES95
Aparat foto digital Samsung ES95
Obtineti mai multe detalii si, totodata, mai multa imagine in fotografiile realizate cu camera foto Samsung ES95. Combinatia senzorului de...

There are no comments yet, add one below.

Leave a Reply


Name (required)

Email (required)

Website