Aparat foto digital Samsung ES95

Aparat foto digital Samsung ES95

Obtineti mai multe detalii si, totodata, mai multa imagine in fotografiile realizate cu camera foto Samsung ES95. Combinatia senzorului de imagine de 16,1 megapixeli si a obiectivului luminos F2,5 poate surprinde captura stralucitoare in conditii de iluminare slaba. Obiectivul superangular de 25 mm include mai multa imagine intr-un cadru, cand sunteti in apropierea actiunii, iar Panorama live va permite sa cuprindeti un cadru si mai larg. Daca sunteti departe de actiune, utilizati zoomul optic de 5x, pentru prim-planuri extraordinare. Sau puteti surprinde intreaga actiune cu inregistrarea unui film HD 720p.

Panorama live
Cu Panorama live, puteti fotografia o procesiune aparent infinita de gondole care aluneca pe langa un palat venetian magnific, cu o imagine panoramica uluitoare la 180º. De asemenea, puteti previzualiza imaginea pe ecranul LCD inainte de a o imortaliza. tineti apasat pe butonul obturatorului, baleiati scena si vedeti ceea ce veti realiza inainte de a fotografia.

Obiectiv cu zoom de 5x, F2,5, 25 mm / 16,1 megapixeli
Cand realizati imagini la un spectacol, indiferent unde stati, locul dvs. devine cel mai bun din sala. Zoomul optic de 5x va ofera prim-planuri excelente, chiar si de pe randul din spate. In primele randuri? Obiectivul superangular de 25 mm imortalizeaza toata actiunea de pe scena. Iar combinatia dintre cei 16,1 megapixeli si obiectivul F2,5 ofera imagini de calitate ridicata, chiar si in conditii de iluminare slaba.

Recunoastere inteligenta automata
Functia Recunoastere inteligenta automata a camerei foto Samsung SMART CAMERA analizeaza in mod automat mediul de fotografiere si alege tipul de scena cel mai potrivit, pentru cele mai bune rezultate posibil. Recunoasterea inteligenta automata analizeaza elementele-cheie din compozitie si regleaza automat cele 16 moduri de fotografiere si cele 4 moduri de filmare, pentru a realiza cea mai buna fotografie.

Filtru inteligent
Imbunatatiti distractia creatoare cu tehnologia Filtru inteligent – chiar pe ecran! Functia Filtru desene animate face orice fotografie sa arate ca o scena animata dintr-un film, in timp ce Filtru cruce face sursele de iluminat sa para ca au mai multe puncte de lumina, asemenea stelelor. Exista si functiile Pictura cu cerneala, Punct semiton si multe alte modalitati de a va exprima latura creativa.

Portret inteligent
Portret inteligent va ajuta sa determinati toate unghiurile si va permite sa-l alegeti pe cel mai bun. Realizati o fotografie superangulara a unui prieten, iar camera foto va surprinde alte doua unghiuri si compozitii bune, cu o singura apasare. Pastrati toate cele trei imagini sau selectati-o numai pe cea mai buna – camera foto ST88 va ofera aceasta optiune.

Ecran LCD de 2,7 inchi (67,5 mm)
Ecranul LCD de 2,7 inchi (67,5 mm) din spatele camerei foto ofera modalitatea perfecta de a va examina fotografiile, fara reflexii de lumina. Ecranul mare si luminos reproduce imaginile astfel incat sa aiba aspectul lor adevarat, chiar si in lumina directa a soarelui.

Similar Posts
Nikon COOLPIX S3500
Nikon COOLPIX S3500
Am cumparat acest produs de pe eMag, am fost foarte multumit atat de produsul in sine, cat si de serviciile...
Fujifilm FinePix F770EXR, 16MP, Champagne Gold
Fujifilm FinePix F770EXR, 16MP, Champagne Gold
Imagini stabileFotografiile surprinse cu zoom mare sufera de neclaritate datorat tremurului camerei si miscarii subiectului, insa  FinePix F770EXR cu tehnologia...
Aparat foto digital Nikon COOLPIX L610
Aparat foto digital Nikon COOLPIX L610
Un aparat foto compact usor de utilizat si inteligent, COOLPIX L610 cu zoom optic de 14x surprinde perfect momentele magice....

There are no comments yet, add one below.

Leave a Reply


Name (required)

Email (required)

Website