Imprimanta multifunctionala HP LaserJet Pro M1536dnf

Imprimanta multifunctionala HP LaserJet Pro M1536dnf

Imprimanta multifunctionala HP LaserJet Pro M1536dnf

Faceti fata activitatilor zilnice din activitate cu un echipament MFP HP LaserJet rapid, la pret economic. Imprimati de oriunde documente fata-verso utilizand HP ePrint1. Eficientizati fluxul de lucru copiind, scanand, lucrand cu faxul si conectand sigur prin reteaua Ethernet.

Ideal pentru utilizatoru cu activitate la domiciliu sau din birouri mici care au nevoie sa imprime documente fata-verso si sa copieze, sa scaneze si sa lucreze cu faxul de la un echipament MFP de retea, la pret economic, care poate sa si primeasca lucrari de la dispozitive mobile.

Realizati mai multe cu un echipament MFP rapid
Partajati resursele de imprimare pe o retea cu conectivitatea Ethernet 10/100 incorporata. Utilizati alimentatorul automat de documente pentru 35 de pagini pentru a imprima pagini pe ambele fete sau pentru a copia si a trimite prin fax documente cu mai multe pagini. Economisiti energie si timp: lucrati cu faxul pentru documente, trimitandu-le si primindu-le direct catre/de la un PC si aplicatii de desktopsi controlati accesul la caracteristicile de fax cu codurile PIN asociate.

Creati o varietate de documente de afaceri
Imprimati documente profesionale cu text bine conturat si imagini clare, utilizand cartusele de imprimare originale HP LaserJet pentru calitate excelenta de fiecare data cand imprimati. Adaugati diversitate documentelor: tava prioritara pentru 10 coli si tava de hartie pentru 250 de coli va permite sa utilizati o varietate de dimensiuni si tipuri de suporturi.

Realizati mai multe cu un echipament MFP rapid, de retea si cu imprimarea fata-verso.

Ramaneti productiv: imprimati pana la 25 ppm A4 si obtineti prima pagina in numai 8,5 secunde cu tehnologia Instant-on2.
Partajati resursele de imprimare pe o retea cu conectivitatea Ethernet 10/100 incorporata.
Utilizati alimentatorul automat de documente pentru 35 de pagini pentru a copia si a trimite prin fax documente cu mai multe pagini.
Economisiti energie si timp: lucrati cu faxul pentru documente, trimitandu-le si primindu-le direct catre/de la un PC si aplicatii de desktop si controlati accesul la caracteristicile de fax cu codurile PIN asociate.

There are no comments yet, add one below.

Leave a Reply


Name (required)

Email (required)

Website