LED Smart TV 3D Philips 47PFL7108

LED Smart TV 3D Philips 47PFL7108

Ambilight

Tehnologia Ambilight unica la Philips mareste imaginea proiectand pe peretele din spate o zona luminoasa. Bucurati-va de o experienta desavarsita a vizionarii cu Ambilight de la Philips.

Pixelprecise-DualCore

Puterea de procesare de 1 miliard de pixeli pe secunda oferita de procesorul dual core face ca televizorul Philips sa afiseze cele mai clare si mai fluente imagini avand un timp de raspuns de 2 ms. Contrastul dinamic de 500.000 la 1 va ofera cea mai buna imagine indiferent de unghiul de vizionare.

3D Easy

Easy 3D va ofera cea mai confortabila experienta 3D. Tehnologia 3D pasiva va asigura confort prelungit in timp ce urmariti continut 3D. Ochelarii 3D sunt eleganti, usori si nu necesita baterii. Puteti chiar converti continut 2D in continut 3D !

Smart TV

Descopera universul Smart TV de la Philips. Vorbeste cu prietenii pe Facebook sau Twitter, vizioneaza clipuri pe Youtube sau inregistreaza programele preferate. Te asteapta o multime de aplicatii la doar o apasare de buton distanta ! In plus cu ajutorul tehnologiei WiFi Smart Screen poti sa vezi programul tau tv preferat oriunde ai fi in casa direct pe ecranul tabletei tale iOS.

Perfect Motion Rate 700 Hz

Perfect Motion Rate (PMR) 700 Hz creste si mai mult calitatea miscarilor, producand imagini clare si vibrante. Noul standard PMR Philips combina tehnologia 3D Natural Motion cu o formula unica de procesate oferind o claritate de neegalat a miscarii.

Stereo 3D

Cu ajutorul tehnologiei Smart Stereo 3D de la Philips te vei putea bucura de o calitate desavarsita a sunetului. Smart Stereo 3D se imbina perfect cu imaginea clara si vibranta a televizorului pentru a va oferi cea mai buna experienta audiovizuala.

Skype

Vorbeste cu prietenii prin Skype direct de pe TV doar conectându-ti SmartTV-ul la internet. Cu ajutorul camerei web integrata poti sa te bucuri de apeluri video de calitate beneficiind de pan si zoom in fereastra pentru o vizionare perfecta.

Similar Posts
Beats Studio Wireless by Dr. Dre Titanium
Beats Studio Wireless by Dr. Dre Titanium
Simte muzica Sistemul The Beats Acoustic Engine face ca experienta dumneavoastra muzicala sa fie reala si personala. Software-ul DSP este...
Samsung GALAXY S6
Samsung GALAXY S6
nsuseste-ti-l! Intretine-ti entuziasmul cu Samsung Galaxy S6. Bucura-te de designul artizanal si functionalitatea fara pereche, care se imbina armonios intr-o...
Telefon mobil Samsung Galaxy A5 Dual Sim 16GB 4G
Telefon mobil Samsung Galaxy A5 Dual Sim 16GB 4G
Telefon mobil Samsung Galaxy A5 Dual Sim 16GB 4G Corp din metal cu design premium si culori elegante Primul telefon...

There are no comments yet, add one below.

Leave a Reply


Name (required)

Email (required)

Website