LED Smart TV 3D Philips Full HD 60PFL8708

LED Smart TV 3D Philips Full HD 60PFL8708

Noul televizor Philips Elevation beneficiaza de tehnologia Ambilight intr-un mod extrem de spectaculos pe toate cele 4 laturi ale televizorului. Lumina proiectata pe peretele din spatele televizorului face televizorul sa pluteasca intr-un ocean de lumina.
Experimentati o claritate de neegalat cu procesorul de imagine Perfect Pixel HD. Puterea de procesare face ca televizorul Philips sa afiseze cele mai clare si mai fluente imagini avand un timp de raspuns de 0.5 ms.
Easy 3D va ofera cea mai confortabila experienta 3D. Tehnologia 3D pasiva va asigura confort prelungit in timp ce urmariti continut 3D. Ochelarii 3D sunt eleganti, usori si nu necesita baterii. Puteti chiar converti continut 2D in continut 3D !
Descopera universul Smart TV de la Philips. Vorbeste cu prietenii pe Facebook sau Twitter, vizioneaza clipuri pe Youtube sau inregistreaza programele preferate. Te asteapta o multime de aplicatii la doar o apasare de buton distanta ! In plus cu ajutorul tehnologiei WiFi Smart Screen poti sa vezi programul tau tv preferat oriunde ai fi in casa direct pe ecranul tabletei tale iOS.
Procesorul de imagine a lui Philips Elevation beneficiaza de un procesor Quad Core. Ce inseamna asta? O putere de procesare de 2 ori mai mare decat un procesor dual core. Un televizor fascinant cu o putere de procesare pe masura.
Perfect Motion Rate (PMR) 900 Hz ofera imagini extrem de clare si vibrante. Noul standard PMR Philips combina tehnologia 3D Natural Motion cu o formula unica de procesare oferind o claritate de neegalat a miscarii.
Philips Elevation este cel mai subtire televizor realizat vreodata de Philips. Cu o grosime de 13.5 mm am dus mai departe conceptul de Slim, catre Ultra Slim. Un televizor cu adevarat spectacu

Similar Posts
Beats Studio Wireless by Dr. Dre Titanium
Beats Studio Wireless by Dr. Dre Titanium
Simte muzica Sistemul The Beats Acoustic Engine face ca experienta dumneavoastra muzicala sa fie reala si personala. Software-ul DSP este...
Samsung GALAXY S6
Samsung GALAXY S6
nsuseste-ti-l! Intretine-ti entuziasmul cu Samsung Galaxy S6. Bucura-te de designul artizanal si functionalitatea fara pereche, care se imbina armonios intr-o...
Telefon mobil Samsung Galaxy A5 Dual Sim 16GB 4G
Telefon mobil Samsung Galaxy A5 Dual Sim 16GB 4G
Telefon mobil Samsung Galaxy A5 Dual Sim 16GB 4G Corp din metal cu design premium si culori elegante Primul telefon...

There are no comments yet, add one below.

Leave a Reply


Name (required)

Email (required)

Website