Termometru Healthy Line T01E

Termometru Healthy Line T01E

Tehnologie infrarosu de ultima generatie – Folosind tehnologia moderna de masurare in infrarosu, masurarea temperaturii se efectueaza cu maxima precizie, la nivelul timpanului.

Masurare in doar 1 secunda – Temperatura dumneavoastra este afisata pe ecran ultra rapid, in doar 1 secunda de la momentul declansarii masurarii.

Confirmare sonora – La sfarsitul masuratorii termometrul emite un semnal sonor, iar valoarea stabilizata este afisata pe ecran.

10 Memorii – Pentru o buna monitorizare a temperaturii dumneavoastra, memoria termometrului poate stoca ultimele 10 valori de temperatura masurate, pe care le puteti vizualiza in orice moment.

Silentios – Modul de operare silentios ceea ce face ca acest termometru sa fie recomandat si potrivit in cazul sugarilor si copiilor mici, pentru masurarea temperaturii in timpul somnului, pentru a nu fi treziti.

Afiseaza mesaj de avertizare – Cand valoarea de temperatura masurata este mai mica de 34°C termometrul afiseaza mesajul „L”, iar cand valoarea de temperatura masurata este mai mare de 44°C afiseaza mesajul „H”.

Termometru Healthy Line T01E poate fi achizionat de aici

There are no comments yet, add one below.

Leave a Reply


Name (required)

Email (required)

Website