Desktop PC Mac mini cu procesor Intel® CoreTM i5 2.50GHz

Desktop PC Mac mini cu procesor Intel® CoreTM i5 2.50GHz

Descriere

Procesoare de doua ori mai rapide.

Apple Mac Mini vine echipat. cu un procesor Intel Core i5 la 2,5 GHz
Fiind de doua ori mai performant decat generatia anterioara, Mac mini e pe masura unor computere de doua ori mai mari.

Atunci cand folosesti aplicatii care solicita intens procesorul, Turbo Boost 2.0 mareste viteza ceasului pana la 3,1 GHz. Hyper-Threading permite fiecarui nucleu sa aiba doua fire, astfel incat OS X face multitasking si mai eficient. Iar un controler de memorie integrat conecteaza memoria rapida 1600 MHz direct la procesor, astfel incat poate sa lucreze direct cu datele tale. Pe scurt, Mac mini e o mica cutie turata la maximum.

Intel HD Graphics 4000.

Thundebolt,USB3.0 ,Wi-FI si Bluetooth

Niciun ecran nu e prea mare.

Mac mini este usor de conectat la cel mai mare ecran din casa — HDTV-ul tau — datorita portului HDMI incorporat. Ai nevoie doar de un cablu HDMI ca sa te bucuri de filme si programe TV de la iTunes, internet sau fotografii – in stralucitul format HD. De asemenea, exista o functie de control folositoare care permite ajustarea cu usurinta a iesirii Mac mini pentru ca imaginea sa fie afisata pe intreg ecranul, indiferent de marimea HDTV-ului tau. Iar atunci cand vrei doar sa asculti muzica, poti sa redai intreaga ta colectie iTunes prin propriul sistem home entertainment sau sa le difuzezi printr-un set de boxe in orice camera cu AirPort Express Base Station.

Adu-ti monitorul, tastatura, mouse-ul si HDTV-ul. Pur si simplu se conecteaza.
Foloseste ce ai deja.

Conecteaza-ti monitorul, tastatura si mouse-ul la Mac mini. Porneste-l. si totul functioneaza impreuna. Acesta este unul dintre lucrurile grozave la un Mac mini. Poti sa amesteci si sa potrivesti aproape orice.

There are no comments yet, add one below.

Leave a Reply


Name (required)

Email (required)

Website