eBook Reader Nook Touch Wi-Fi Glow Light

eBook Reader Nook Touch Wi-Fi Glow Light

eBook Reader Nook Touch Wi-Fi Glow Light

Descriere

Optiune GlowLight

Optiunea GlowLight porneste instant si se poate ajusta doar cu o simpla atingere. Doar o simpla atingere pentru a ajusta luminozitatea si bucurati-va de iluminare perfecta, de la o stralucire mare pana la luminare simpla.

Cel mai avansat ecran pentru citire

Display-ul de 6 inch E-Ink va permite sa va bucurati de o experienta perfecta in lecturarea documentelor dvs. favorite. Cu tehnologia Best-Text, cuvintele sunt foarte clare si usor de distins, indiferent daca optiunea GlowLight este activa sau nu.

Touchscreen de 6 inch usor de folosit

Deschideti cartile favorite, rasfoiti paginile, faceti fontul si mai mare, cautati cuvinte, distribuiti lectura sau cumparati carti noi cu doar o simpla atingere.

Wi-Fi

NOOK se poate conecta la mii de retele WI-Fi, avand acces gratuit la magazinele Barnes & Noble si la mai multe cafenele,restaurante si locuri publice.

Similar Posts
eBook Kindle Paperwhite Wi-Fi
eBook Kindle Paperwhite Wi-Fi
Cel mai avansat e-reader din intreaga lume -contrast mai mare al ecranului tactil cu lumina incorporata si viata a bateriei...
eBook Reader Kindle 6″,
eBook Reader Kindle 6″,
Nici o reflexie, chiar si la lumina puternica a soarelui Ecranul Kindle reflecta lumina precum hartia obisnuita, eliminand reflexiile intalnite...

There are no comments yet, add one below.

Leave a Reply


Name (required)

Email (required)

Website