Procesor Intel® CoreTM i7-4770K 3.50GHz Haswell

Procesor Intel® CoreTM i7-4770K 3.50GHz Haswell

Intel ® Turbo Boost Technology ofera mai multa perfomanta atunci cand este necesar. Este activat cand sistemul de operare (OS) solicita cel mai inalt nivel de performanta al procesorului.

Intel ® Turbo Boost Technology 2.0 permite in mod automat nucleelor aflate pe procesor sa ruleze la o frecventa superioara redirectionand puterea si accelerand performanta in mod dinamic intr-o maniera proportionala sarcinilor si aplicatiilor la care sistemul este supus. Functioneaza pe sitemele care au la baza procesoarele Intel ® Core ™ de generatia a 3-a si a 4-a, i5 si i7.

Intel HD Graphics va aduce o experienta vizuala deosebita – fara placa video instalata

Intel HD Graphics, impreuna cu procesorul Intel Core, imputerniceste experienta vizuala a utilizatorului. Vedeti video-urile HD favorite cu o claritate exceptionala. Vedeti bine si editati pozele dumneavoastra. Bucurati-va de divertismentul oferit de cele mai noi titluri din domeniul jocurilor video.

Vedeti filmele sau prezentarile intr-o definitie ultra ridicata pe afisaje cu rezolutii Ultra HDTV sau 4K. Cu Intel HD Graphics, puteti sa legati pana la 3 afisaje pentru vizualizare – sau sa folositi collage mode pentru a combina afisajele intr-un singur afisaj de rezolutie ridicata pentru a mari aria de vedere.

Cu a patra generatie de procesoare Intel Core, veti avea grafica incorporata plus o explozie automata a vitezei cand veti avea nevoie. Asta inseamna capacitati imbunatatite si performante indiferent ca aveti de creat filme acasa, web browsing sau editari de fotografii.

Poate fi achiztionat de aici

There are no comments yet, add one below.

Leave a Reply


Name (required)

Email (required)

Website