Samsung Galaxy Tab 3 Lite cu procesor Dual-CoreTM 1.20GHz

Samsung Galaxy Tab 3 Lite cu procesor Dual-CoreTM 1.20GHz

Descriere

Usor de manevrat, productivitate maxima

Galaxy Tab 3 Lite (7″) este un dispozitiv usor si subtire, cu o margine mai compacta, astfel incat sa poata fi manevrat si cu o singura mana. Datorita bateriei mari, de 3.600 mAh, care maximizeaza portabilitatea, utilizatorii se pot bucura de pana la opt ore de redare video fara a avea nevoie de incarcator. Ecranul de 7 inci al Galaxy Tab 3 Lite are o rezolutie optima, conceputa special pentru a le oferi acestora o experienta mai buna de vizionare. In plus, bara de meniu este situata pe marginea dispozitivului si nu pe ecran, un avantaj pe care utilizatorii il au la indemana pentru a profita din plin de experienta vizuala completa oferita de ecranul lat al noii tablete Samsung din seria Galaxy Tab 3.

Experienta media diversificata

Datorita procesorului Dual Core de 1,2 GHz, cu Galaxy Tab 3 Lite (7″) utilizatorii se pot bucura de o experienta multimedia perfecta atunci cand se joaca, vizioneaza clipuri video sau deschid pagini web. Mai mult, noua tableta Samsung este echipata si cu o camera principala de 2 megapixeli care are functii multiple, printre care Smile Shot (aparatul se activeaza automat atunci cand este detectat un zambet), Shoot & Share (utilizatorii pot distribui fotografiile imediat dupa efectuarea lor) si Panorama Shot.

De asemenea, Galaxy Tab 3 Lite le ofera utilizatorilor servicii populare si partajabile concepute special pentru a-i ajuta sa se conecteze cu alti utilizatori si sa gaseasca noi modalitati de amuzament si de petrecere a timpului liber, printre care urmatoarele:

– Aplicatiile Samsung: acces la peste 30.000 de aplicatii, multe dintre acestea fiind special concepute pentru Galaxy Tab 3 Lite (7”)

– Samsung Link: utilizatorii pot crea si distribui continut de pe smartphone-uri oriunde, oricand

Similar Posts
Beats Studio Wireless by Dr. Dre Titanium
Beats Studio Wireless by Dr. Dre Titanium
Simte muzica Sistemul The Beats Acoustic Engine face ca experienta dumneavoastra muzicala sa fie reala si personala. Software-ul DSP este...
Samsung GALAXY S6
Samsung GALAXY S6
nsuseste-ti-l! Intretine-ti entuziasmul cu Samsung Galaxy S6. Bucura-te de designul artizanal si functionalitatea fara pereche, care se imbina armonios intr-o...
Telefon mobil Samsung Galaxy A5 Dual Sim 16GB 4G
Telefon mobil Samsung Galaxy A5 Dual Sim 16GB 4G
Telefon mobil Samsung Galaxy A5 Dual Sim 16GB 4G Corp din metal cu design premium si culori elegante Primul telefon...

There are no comments yet, add one below.

Leave a Reply


Name (required)

Email (required)

Website