Telefon mobil Samsung G850 Galaxy Alpha

Telefon mobil Samsung G850 Galaxy Alpha

Rama metalica premium

Primul smartphone Galaxy cu rama metalica veritabila, Galaxy Alpha, emana lux si eleganta. Detaliile fine accentueaza aspectul premium al ramei metalice.

Super subtire

Grosimea a fost redusa la numai 6,7 mm, dar Galaxy Alpha dispune de toate tehnologiile avansate ale telefoanelor Samsung Galaxy si ofera o senzatie excelenta cand este tinut in mana. Bucurati-va de un design elegant si de capacitati impresionante care incap intr-o singura mana.

Experienta excelenta

Fiind sustinut de tehnologia pentru procesare multipla Little™, Galaxy Alpha ofera caracteristicile esentiale Galaxy S5 – camera foto HDR echipata, focalizarea automata rapida, scanerul de amprente si S Health senzorul de puls.

Randament energetic

Nu veti mai rata niciodata apelurile importante din cauza bateriei descarcate. Modul Ultra economie de energie reduce substantial consumul de energie al bateriei, oprind functiile inutile si asigurandu-se ca telefonul este disponibil in momentul in care aveti nevoie de el.

Similar Posts
Beats Studio Wireless by Dr. Dre Titanium
Beats Studio Wireless by Dr. Dre Titanium
Simte muzica Sistemul The Beats Acoustic Engine face ca experienta dumneavoastra muzicala sa fie reala si personala. Software-ul DSP este...
Samsung GALAXY S6
Samsung GALAXY S6
nsuseste-ti-l! Intretine-ti entuziasmul cu Samsung Galaxy S6. Bucura-te de designul artizanal si functionalitatea fara pereche, care se imbina armonios intr-o...
Telefon mobil Samsung Galaxy A5 Dual Sim 16GB 4G
Telefon mobil Samsung Galaxy A5 Dual Sim 16GB 4G
Telefon mobil Samsung Galaxy A5 Dual Sim 16GB 4G Corp din metal cu design premium si culori elegante Primul telefon...

There are no comments yet, add one below.

Leave a Reply


Name (required)

Email (required)

Website